Længe siden, men ik så meget nyt…

Well hello there, good to see you, its been a while….

Tjah der sker jo da lidt rundt omkring i mit/vores liv, det er dog ikke ligefrem fordi min blog er blevet overrendt af skriverier – nok mest har den stået stille 🙁
Det her bliver nok en kort opdatering, lidt i listeform over hvad der er sket og hvad jeg håber snart kan ske…

Som mange ved, sendte jeg byggetegninger og ansøgning til kommunen for ja nu er det jo over et år siden, men da jeg tog fat i dem her i starten af januar, kunne de sku hverken finde min adresse eller mit navn eller noget som helst andet, og ingen kunne huske at have snakket med mig eller taget imod alting, lidt frustrerende når man har ventet et år på at de skulle vende tilbage, må jeg sige 🙁
Nu har de så fået det hele tilsendt igen, og så venter jeg da bare endnu længere…..

 

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>